Se også vores Kalender

   


Dianetik: Den Moderne Videnskab om Mental Sundhed

Realiser dine virkelige evner

Tænk hurtigere og meget klarere

Forstå andre mennesker bedre

Du vil gerne nyde livet. Du vil gerne have en god familie. Du vil gerne nå dine mål i livet.

Det er bare ikke så let, som du kunne ønske dig. Det virker, som om noget bremser dig...

Det er der! Det kaldes det reaktive sind - det er det, som holder dig fast i tidligere tab, det er det, som forkludrer din kommunikation.

Når du slipper af med det, vil du kunne udnytte dine evner fuldt ud, så du kan leve det, som netop du forstår ved et tilfredsstillende liv.

Det var den 9. maj 1950. Walter Winchell, New York Daily Mirrors fremtrædende boganmelder, hyldede Dianetik som et gennembrud: ”Ligeså revolutionerende for menneskeheden som den første hulemands opdagelse og udnyttelse af ilden.” Bogen blev øjeblikkeligt en bestseller på New York Times’ bestsellerliste og har siden overgået salgstallene for gennemsnitsbestsellere hvert år i fem årtier. Faktisk har ingen anden bog i historien nogensinde været på New York Times’ bestsellerliste næsten halvtreds år efter sin første udgivelse. 18 millioner eksemplarer er der solgt, og den er uomtvisteligt den mest læste og betydningsfulde bog om det menneskelige sind, der nogensinde er udgivet. At dens betydning øjeblikkeligt gik op for folk ses af, at der alene det første år efter udgivelsen i USA dannedes 750 Dianetik grupper.

Bogen markerede et vendepunkt i menneskets viden om og forståelse af sig selv. Det er håndbogen, inden for Dianetik procedure.
"Vi anvender kun 10% af vor mentale kapacitet." Sagde Albert Einstein

Få de sidste 90% med:

Lær hvordan du slipper af med det reaktive sind, så du kan nyde livet: Køb & læs DIANETIK®

Indbundet/Paperback  - Dianetikbog

Indbundet:Pris 290,-  Paperback:Pris 180,- Hvordan man bruger Dianetik: Forestil dig at have noget der viser Dianetik

Forestil dig at have noget der viser Dianetik - Nu findes det

DVD-en viser hvordan sindet fungerer. Du vil forstå, hvad Dianetik er til fulde og hvordan det anvendes. Det er en dobbelt DVD, hvor den første DVD indeholder 14 små film, der er hentet direkte fra Dianetikbogens sider og afslører, hvordan negative oplevelser i din fortid får dit sind til at afvige fra rationel tankegang og adfærd - uden at du overhovedet ved det. Ydermere lærer disse film dig nøjagtigt, hvordan du kan bruge en præcis Dianetik procedure i form af auditering til at lokalisere disse fortidige oplevelser og fjerne deres negativge indflydelse. Den anden DVD indeholder 18 yderligere små film, hvor og flere af begreberne bliver yderligere forklaret.

2 DVD'er, Ialt 4 timer og 23 minutters spilletid. Pris 140,-Selvanalyse

L. Ron Hubbard skriver i denne bog: ”Dit potentiale er betydeligt større, end man nogensinde har tilladt dig at tro.” Selvanalyse er den første bog, der giver præcise metoder, der forbedrer hukommelse og reaktionstid, afhjælper psykosomatiske sygdomme og formindsker stress. Den indeholder auditeringsmetoder til at opdage ens egen åndelighed gennem en række processer. Disse er skabt for at give én det klareste indblik i ens fortid, man nogensinde har haft.

En række tester i starten af auditeringsdelen gør læseren i stand til at vurdere sin nuværende følelsesmæssige tilstand og åndelige forfatning, før han starter, og giver en målestok for den åndelige fremgang, der opnås, efterhånden som han går frem gennem bogen. Læseren går i gang med en analyse af sin fortid, vejledt af enkle og konkrete anvisninger. Gennem den auditering, som Selvanalyse indeholder, vil man kunne finde ud af, at man er en langt bedre ven af sig selv, end man havde troet muligt.
Indbundet/Paperback - Selvanalyse
Indbundet/Paperback

 

Hardback. Pris 250,- Paperback. Pris 140,-


 
 

Arbejdets Problemer

Arbejde er en stor og vigtig del af tilværelsen for næsten alle mennesker. Det kan også være en kilde til mange uoverensstemmelser, bekymringer og frustrationer og på den måde blive en stor hindring for åndelig udvikling. De, der ikke kan lide deres arbejde, nyder som regel ikke tilværelsen. Bogen er derfor vigtig, fordi den analyserer og forklarer forholdene mellem en person og hans arbejde. Den viser nøjagtigt, hvilke job-relaterede faktorer der kan føre til udmattelse og ubehag, og tilvejebringer nøjagtige metoder, man som læser kan benytte til at overvinde dem med. Den fortæller, hvordan man kan genvinde sin begejstring for arbejdet.

I Arbejdets Problemer indkredser Hubbard de vanskeligheder, man møder i sit job — hvad enten det er ved samlebåndet eller i direktionslokalet. Han tilbyder løsninger på dårligt humør og den udbredte følelse, at man umuligt kan nå alt det, der er at lave. Bogen afdækker, hvordan man klarer de forvirringer, der omgiver et job, og åbner dørene for øget effektivitet. Faktisk vil man på disse sider finde nøglen til succes og personlig tilfredsstillelse.
Indbundet/Paperback - Arbejdets problemer
 
Indbundet/Paperback

 

Hardback. Pris 210,- Paperback. Pris 140,-

 

Bogen findes også som DVD, som  beskriver alle kapitler i bogen

DVD - Arbejdets problemer

Vi sender direkte til dig!

Det koster 36,- i forsendelse uanset antal bøger - Vi anvender post Danmark B-post

Forsendelse

 

Copyright © 2012 ved Københavns Dianetik. Alle rettigheder forbeholdt.
Dianetik og Dianetik trrekanten er varemærker ejet af RTC og brugt med RTC's tilladelse
Varemærke information