Se også vores Kalender

   

Hubbard Dianetik seminar

Kurser i at forbedre tilværelsen

Hubbard Dianetik Auditor Kursus

Introducerende auditering med Dianetik

Hubbard Dianetik seminar

De, der er bekendt med Hubbards bog: ”Dianetik: Den Moderne Videnskab om Mental Sundhed”, kan selv opleve, hvor anvendelig Dianetik er, ved at deltage i et Dianetik Seminar og være med til auditering. Man behøver ikke have læst bogen for at deltage.

Gør man dette, kan man begynde at komme af med det, der stopper éns selvtillid, sundhed og succes og få mere åndelig indsigt.

Med masser af demonstrationer og en film, der viser hvert aspekt af Dianetik-proceduren i detaljer, vil du lære, lige hvordan det gøres
.

Du vil blive assisteret af trænede Dianetik-specialister hele vejen

Varighed lørdag og søndag fra kl 10 til 22 og 10 til 18. Pris kun 900,-

Dette er inklusiv alle materialer, frokost, forfriskninger, frugt m.v.Kurser i at forbedre tilværelsen

Disse kurser er enestående effektive, fordi de indeholder virkelige vigtige data om emner, der har stor betydning i livet. Angående forholdet mellem mennesker, personlig motivation, ægteskab, børn, ærlighed og andre spørgsmål er der masser af information til rådighed.

Kurserne dækker bla. over følgende titler:
Få styr på livets op- og nedture
Personlige værdier og integritet
Hvordan man får et bedre forhold til andre
Find ud af hvem du kan stole på
Hvordan man får selvtillid
Hvordan man motiverer sig selv og andre
Effektiv udnyttelse af tid
Fastsæt dine mål og opnå dem
Hvordan man skaber et lykkeligt ægteskab
Bevar et lykkeligt ægteskab
Hvordan man redder et ægteskab
Succesfuld opdragelse af børn

Hvert kursus koster 490,- inklusive kursusmappe.
Varighed ca. 10 aftener pr. kursus
.


Hubbard Dianetik Auditor Kursus

Når man har bestået Dianetik Seminaret, vil man sandsynligvis gerne fortsætte med at co-auditere, mens man lærer mere om Dianetik. Hvis det er tilfældet, kan man beslutte sig for at tage Hubbard Dianetik Auditor Kurset, der giver den perfekte mulighed for at styrke sine evner som auditor og opnå mere erfaring med og større udbytte af auditering. Dette er et omfattende kursus, der indeholder bånd med auditeringsdemonstrationer af L. Ron Hubbard. Med hjælp fra en trænet og erfaren kursusleder lærer personer på kurset præcist, hvordan de skal klare enhver situation, der måtte opstå under auditering, ved at bruge de fremgangsmåder, der står i ”Dianetik: Den Moderne Videnskab om Mental Sundhed”, i virkelige situationer.

Varighed ca. 30 aftener. Pris 1200,- inklusive kursusmappe. Eksklusive bog og foredragsbånd.Introducerende auditering med Dianetik

Alle, der er interesserede i at opleve auditering, præcist som det læres på Hubbard Dianetik Auditor Kurset, kan blive auditeret af en erfaren auditor. Dette tilbydes som intensive auditeringsforløb for at opnå det bedst mulige udbytte. Akkurat som i 1950 kan auditering med Dianetik i dag give resultater, der vender op og ned på livet ved at bearbejde de uønskede momenter, der holder én tilbage. Man kan erkende og løse skjulte kilder til smerte, nervøsitet, uønskede adfærdsmønstre, psykosomatiske sygdomme, negative følelser og alt muligt andet. Muligheden er der for alle. Der er ingen behov for at have læst en bog eller have taget et kursus for at opdage, hvordan auditering kan ændre éns liv.

Leveres i blokke af 5 timer ad gangen . Pris 1000,-/5 timer

Læs her hvad folk har fået ud af dette:

Tiden med terapi har givet mig en indsigt i en spændende verden, som jeg endnu ikke forstår helt. Med kyndig hjælp har jeg været på “rejse” til steder, hvor jeg har handlet/følt på bestemte måder. Det er tydeligt at disse reaktioner på hændelserne har påvirket mit liv i dag. Jeg har derfor en mere overbærende mening til måden jeg handler på i dag og lader ikke nutidige negative hændelser påvirke mig i samme udstrækning som før.
Når ovenstående er sagt, så vil jeg tilføje, at der samtidig er dukket et hav af nye spørgsmål op, om eksistens og lign
F.B. 15/1-2004


Jeg oplevede at jeg kom ud af en følelse af stor nedtrygthed og faktisk blev mere glad. Jeg syntes at jeg kunne se en vej ud af krisetilstanden og et lys for enden af tunnelen.
M. H.- 30/5-2002


Jeg er blevet bedre til at tackle svære sociale situationer & ydre modstand.
Problemer & forhindringer går mig mindre på
Mere gå-på-mod & lettere ved at komme mig efter ubehageligheder.
T. M. - 7/2-2002


Efter en snak med en terapeut og en række sessioner har jeg så genvundet mit “gamle” gode humør. Føler mig dejlig let. Jeg har som oftest oplevet en særlig opstemthed lige efter hver session og dagen efter nærmest følt mig utrættelig og i perlehumør.
Ved de seneste sessioner (jeg har vist fået en 10-12 stykke), er jeg blevet meget overasket over, at der “har været bid”, idet jeg syntes, at der nu måtte begynde at være tømt ud for materiale - Det er ret imponerende.
J. P. - 7/2-2002


Jeg er blevet opmærksom på nogle mønstre i mit liv som jeg har gentaget uden at være 100% bevidst om det. Efter det har de været nemmere for mig at komme ud af dem.
M. G. - 18/7-2002


Udover at det spændende at “tage” tilbage til fortiden, fandt jeg samtidig ud af, hvor meget fortiden påvirkede på nutiden. Det er jo skægt at kunne finde ud af hvorfor tingene er som de er, og med det samme gøre noget ved det. Ting som jeg troede jeg havde oplevet, men alligevel ikke kunne få til at hænge samme, dem havde jeg oplevet alligevel, bare ikke i dette liv. Nu forstår jeg bedre mange ting.
G. B. - 28/7-2002


Jeg føler at forløbet har hjulpet mig til at slippe nogle af de negative automatiske reaktioner jeg har haft. Virkningen af det har været at jeg i flere situationer hvor jeg før ville være anspændt eller utilpas har haft det fint, og bedre har kunnet være mig selv.
N.P. 21/11-2002


Ved afslutningen af min sidste session måtte jeg spontant udbryde:
“Jamen, det er dog fantastisk, at jeg kan blive ved med at finde oplevelser i mit liv, hvor jeg enten har følt uforbeholden glæde og lykke eller dyb, fysisk smerte.
Men nu har jeg vist efterhånden også fået renset ud i det hele”
Alle disse mange hændelser i mit liv er bestemt ikke kommet frem i dagens lys i kronologisk orden, men jeg er fuldkommen overbevist om, at alle de mest skæbnesvangre ting er dukket op til overfladen. Selvfølgelig er det mig suverænt, der bestemmer, hvilke hændelser, jeg vil fortælle om. Alligevel virker det som om, at det slet ikke er mig personligt, som beslutter, hvilke ting, jeg vil berette om. Magisk, mystisk - og yderst behageligt.
J. G. M. 13/11-2002


Efter at ha’ modtaget terapi oplever jeg, at jeg er langt mindre påvirket af at blive kritiseret af andre. Jeg har også lettere ved at være sammen med min mor, som jeg tidligere har haft svært ved at være sammen med i mere end nogle timer. Endelig oplever jeg at jeg har lettere ved at sige fra, sige min mening og klare “angreb” fra andre - oven i købet med humor og uden at gøre andre forkerte på den, hvilket gør min dagligdag meget mere let og behagelig.
Tak!
T.T.M. 17/2-04


Udbytte af terapi:
1. Bedre fornemmelse af tidsporet
2. Kommet af med “dårlige” minder
3. Set dybt i “sindet”
4. Lyst til mere studie
A.J. 18/8-03


Efter at have fået terapi er det ligesom at de ubehagelige hændelser vi har kigget på er blæst i små stykker og spredt for alle vinde. Jeg føler mig fri som menneske, jeg er mere bevidst og jeg studerer meget hurtigere end før. Tak Mikkel, du er virkelig en professionel terapeut. Du hjalp mig meget.
R.H. 29/3-03


Copyright © 2012 ved Københavns Dianetik. Alle rettigheder forbeholdt.
Dianetik og Dianetik trrekanten er varemærker ejet af RTC og brugt med RTC's tilladelse
Varemærke information