Velkommen til vores Kalender, hvor vi løbende annoncerer forskellige foredrag og arrangementer

 

Hvorfor lever du?

Foredrag for alle: Livets drivkraft ?  Der er mange aspekter, og de motiverer alle hinanden.

Tid: Torsdag den 1. februar kl. 19:00, Foredragsholder er Jens Mortensen

Gratis Entré.

 

Tilmelding: E-mail dianetik@studer.dk eller telefon 52600495 (aften)

 

Foruden foredrag holder vi også regelmæssigt vores Dianetikseminar

Dianetikseminar

Tager du nogle forkerte beslutninger i livet.

Det kan være at du gør ting, som du senere fortryder. Har du prøvet at blive kæreste med en, som slet ikke passede til dig eller har du fravalgt en, som du senere gerne ville have delt dit liv med?

Fungerer din økonomi ikke, er det ikke nødvendigvis fordi du tjener for lidt. Det er i langt de fleste tilfælde fordi du tager forkerte beslutninger med de midler du har. Køber en lejlighed på det forkerte tidspunkt, køber en bil når tilbuddet er der i stedet for når behovet er der. Der er nogle personer som tjener 15.000,- om måneden og altid har penge, og så er der andre, som tjener 100.000, der ikke engang kan betale deres løbende regninger.

Har du prøvet at tage et arbejde der ikke passede til dig. Du tror det var godt at få det job, men kommer op at skændes med chefen og når du så senere skal have en anbefaling, så får du ikke ønskejobbet. Du kan også have undladt at tage et job, fordi du ikke gider være slavearbejder og har så ikke mulighed for at arbejde op til ønskejobbet.

Føler du dig stresset, er det resultatet af forkerte beslutninger.

Jeg kan nævne hundredvis af eksempler på handlinger, som man selv tror, er det bedste; men i virkeligheden er det en ubevidst information man får fra sig selv, der siger at man skal handle på en speciel måde. Det er irrationelle handlinger.

Der er en del af sindet, som vi ikke er bevidst om. Vi kalder det det reaktive sind. I det reaktive sind lagres de ubehagelige hændelser, som vi ikke ønsker at se på. Disse ubehagelige hændelser kan have en hypnotisk virkning på den enkelte. Man er ikke klar over at man er under indflydelse af en sådan virkning; men alligevel gør den sådan at man tænker og handler irrationelt på visse tidspunkter.

På vores seminar er der undervisning i Dianetik terapien. Du får et grundigt indblik i hvad Dianetik er, baggrunden og sidst men ikke mindst hvordan terapien bruges. Terapien kaldes auditing. Du kommer til at lave auditing på en anden og en anden vil auditere dig. Under hele seminaret vil der være en professionel Dianetik Auditor tilstede, som vil give de nødvendige råd og vejledninger hvis der skulle være behov for det.

Det er altid gladere mennesker, som kommer hjem søndag aften efter Dianetik seminaret.

Sted: Bernstorffsvej 13A, C/O Steffensen, 2900 Hellerup.

Pris: kr 900,-. Hvis du tilmelder dig sammen med en ven er prisen 1.500,-. .Prisen er inklusive forplejning begge dage.

Tilmelding: E-mail dianetik@studer.dk eller telefon 52600495 (aften)

 

 

Copyright © 2012 ved Københavns Dianetik, , CVR: 33672683.. Alle rettigheder forbeholdt.
Dianetik og Dianetik trekanten er varemærker ejet af RTC og brugt med RTC's tilladelse
Varemærke information